söndag 23 oktober 2011

Välkommen till kursen

Hej, va kul att du vill lära dig att nålfilta.
I den här kursen får du lära dig de grundtekniker man har nytta av när man nålfiltar. Du får också lära dig steg för steg hur man nålfiltar en luvnisse, en uggla, ekollon och platta former med hjälp av pepparkaksformar.

I ditt välkomstmail fick du en pdf med alla tekniker och projekt den här kursen behandlar. Allt visas i bild och text steg för steg. Pdf dokumentet kan du antingen skriva ut eller ha sparad på din dator.

Som komplement till pdf-dokumetet finns filmer i denna blogg och på den speciella vimeo-kanalen du hittar HÄR  I filmerna visar jag alla tekniker och sedan visar jag de fyra projekten från början till slut i ett snabbspolat format. För steg för steg instruktioner till projekten är alltså pdf-filen bättre.

Som kursdeltagare har du också möjlighet att vara medlem i vår flickr grupp där du kan lägga upp dina alster och även prata med andra kursdeltagare genom gruppens forum-del.

Tveka aldrig att kontakta mig om du har några funderingar, frågor eller tankar, min mailadress finns i den högra kollumnen

Pdf-dokumentet har du för alltid, bloggen och vimeo-kanalen har du tillgång till i tre månader. Vill du sedan förlänga detta kostar det 20:- för tre extra månader.
Jag hoppas att du ska ha det riktigt, riktigt kul
/Veronica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar